SINOTRUK INTERNATIONAL CO., LTD.

SINOTRUK INTERNATIONAAL CO., LTD.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

SINOTRUK INTERNATIONAL CO., LTD.

China SINOTRUK INTERNATIONAL CO., LTD. certificaten
China SINOTRUK INTERNATIONAL CO., LTD. certificaten
Wij zijn werkelijk blij om met uw bedrijf samen te werken. En wanneer wij samenkomen, zijn Er niets wij niet kunnen doen, is er geen slag wij niet kunnen winnen.

—— Francis Aflakpui

Het beste van kwaliteit met redelijke prijs en de professionele dienst geven ons diep indruk.

—— Joseph Atta Asante

Het geld is niet alles. Tussen ons is het belangrijkste ding Vriendschap, Samenwerking en Krediet.

—— Hasan Ali

Het belangrijkste ding in om het even welke verhouding is niet wat u krijgt maar wat u geeft. In elk geval, is het geven van trustworthin op zich een onderwijs.

—— Krasen Jelyazkov

Ik houd van aan China te komen, en te houden van uw bedrijf te bezoeken, omdat het enkel als naar huis gaat is!

—— Stelregel Batuev

Ik ben online Chatten Nu

SINOTRUK INTERNATIONAL CO., LTD.

1 2 3 4 5 6
SINOTRUK INTERNATIONAL CO., LTD. SINOTRUK INTERNATIONAL CO., LTD. SINOTRUK INTERNATIONAL CO., LTD. SINOTRUK INTERNATIONAL CO., LTD. SINOTRUK INTERNATIONAL CO., LTD. SINOTRUK INTERNATIONAL CO., LTD.
HOWO-tentoonstellingsruimte commerciële vergadering Motorfabriek Technisch Centrum Motorproductielijn Transmisson en Assenproductielijn
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : SINOTRUK
Aantal werknemers : 30000~36000
Jaarlijkse omzet : 7,053,512,363-7,090,000,000
Opgericht Jaar : 1956
Export pct : 30% - 40%

Van de de Vrachtwagengroep van China is Nationaal Op zwaar werk berekend Co. Ltd (hierna wordt doorverwezen dat naar aangezien „CNHTC“) de voorganger van Jinan de automobiele productiefabriek, die in 1956 wordt opgericht, de wieg van op zwaar werk berekende auto-industrie in ons land is. In 1960 de productie van Chinese eerste op zwaar werk berekende vrachtwagen - het Gele Riviermerk JN150 acht ton van Ladingsvrachtwagen; in 1983 is de succesvolle introductie van het project van Oostenrijk STEYR, de eerste uitvoerige introductie van productietechnologie overzee van zware automobiele onderneming. In het jaar van 2001, CNHTC gevestigd na hervorming en het herstructureren, na 10 jaar van ontwikkeling, is het de binnenlandse en buitenlandse bekende op zwaar werk berekende groep van de vrachtwagen verwerkende onderneming geworden. In het jaar van 2000, werd vermeld op de belangrijkste raad in Hongkong, inleidend opeenhopings internationaal platform in 2009; om de strategische samenwerking met het Duitse bedrijf te bereiken, legden de van bedrijfaandelen Beperkte 25%+1 aandelen Chinese van Manchester SINOTRUK (Hongkong), CNHTC-de inleiding van MAN Company D08, D20, D26 drie soorten motor, Midden en op zwaar werk berekende vrachtwagenas en de overeenkomstige voertuigtechnologie, voor ontwikkeling op lange termijn van ondernemingen de stevige fundamenten. Momenteel, is CNHTC basis van de het zware voertuigproductie van China de grootste geworden, opmerkelijke bijdragen tot op zwaar werk berekende de auto-industrieontwikkeling van China en nationale economische bouw geleverd.

 

Sinds de hervorming en de reorganisatie van CNHTC, hangt Chinees altijd onafhankelijke innovatie aan, pas krachtig de technologie belangrijke strategie toe, bouwen het kernconcurrentievermogen van ondernemingen met onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten, is het octrooi de auto-industrie van China heeft de grootste ondernemingen. Het Chinese SINOTRUK-technologische ontwikkelingcentrum is de eerste partij van het nationale centrum van de ondernemingstechnologie, heeft een „Chinees Nationaal geaccrediteerd testlaboratorium van de Laboratoriumerkenning Comité met het voertuig, motor, delen, de volledige waaier van materialen en technologieonderzoek en ontwikkeling en de testende mogelijkheden, hebben allerlei verwerking, heeft het testen, het testen van hoog, fijn, scherp materiaal, motor, voertuigdelen, trilling, sterkte het testen materiaal wereld gevorderde level.2009, erkend door de staat, het nationale zware automobiele onderzoekscentrum van de techniektechnologie dat in officieel ingehuldigd China CNHTC, de onderneming van technologische ontwikkeling van de de vrachtwagenindustrie van China de zware, demonstratie, bevordering en voltooiing van de functie wordt opgericht bereikt van technische service.2015 16 Augustus, 2008, bouw van de de Vrachtwagentechnologie van China werd de Nationale Op zwaar werk berekende officieel geopend, is het wetenschap en technologiegebouw de kern bouw van van de de Vrachtwagentechnologie van China Nationaal Op zwaar werk berekend het Centrumpark, Jinan-is de Stad, het langste gebouw in het Oosten, de algemene vorm de situatie van de de lenteopwelling, opende een symbool van de krachtige ontwikkeling van de oorzaak die van de zware vrachtwagen van China, de ontwikkeling van de Nationale Op zwaar werk berekende Vrachtwagen van China merkt een nieuw hoofdstuk.

 

De ontwikkeling van Chinese zware hoofdorganisatieontwikkeling, productie en verkoop van diverse vrachtwagens, speciale voertuigen, bussen, speciale voertuigen, motoren en generators, autodelen, chassis, voertuig verwerkende ondernemingen is hoofdzakelijk Jinan truck Limited door Share Ltd, Jinan-bedrijfsvoertuigbedrijf, speciaal voertuigbedrijf, Jining-bedrijfsvoertuigbedrijf, de lichte kaart, is de motor Jinan-Machtsco. Ltd en het Hangzhou-motorbedrijf, Jinan-de doosbedrijf van de brugbrug, Jinan-versnellingsbakversnellingsbak, Datong-toestelbedrijf, vormde zich met Decca Shantou (SITRAK), HOWO, STEYR, de Gele Rivier, Gouden Prinsprins, HOHAN, WANGPAI, FULUO, de volledige waaier van WEILUO van commercieel de Groep van voertuigmerken, China de vrachtwagenchauffeur en de machtsindustrie vormt de uitvoerigste dekking van de onderneming. De binnenlandse geavanceerde zware de vrachtwagen van niveauchina productie D10, D12 dieselmotor, T10, T12 gasmotor, het internationale geavanceerde niveau van MC05, MC07, MC11, MC13 Euro II - de Euro V-emissie van motor, paardekracht 140-560 van de machtsdekking; het niveau in de wereldreeks kiest de as van de stadiumvermindering, de vertragingsbrug uit van de wielrand en de rem van de duim 16.5-22.5 schijf, een reeks van enige schacht met synchrone transmissieapparaat, de tweeling tegenschachttransmissie, 10.12.16 rangen van een lichaam van AMT-transmissieassemblage, vormt de motor met het geavanceerde niveau van de wereld, trekkrachttype koppeling, versnellingsbak, die brug van de gouden keten van de machtsindustrie drijft. Heeft de Nationale Op zwaar werk berekende Vrachtwagen van China automatische het stempelen 3 productielijn voor automobiele panelen, de productielijn van het 8 cabinelassen, 12 cabine het schilderen lijn en ook automobiele lopende band negen, en materiaal om het internationale geavanceerde niveau te bereiken.

 

Heeft de Nationale Op zwaar werk berekende Vrachtwagen van China in de zwaar voertuigindustrie duidelijke technisch en het marktvoordeel, de producten verkoopt goed allebei in binnen- en buitenland, de uitvoer naar de wereld meer dan 90 landen, want 11 opeenvolgende jaren eerst in de industrie, door de nationale ontwikkeling en Hervormingscommissie en het Ministerie van Handel rangschikten om de nationale automobiele de uitvoerbasis te bepalen. Het bedrijf is ook toegekend de nationale gevorderde organisaties van de basispartij, nationale beschaafde eenheid, beroemde het merkproducten van China, uitstekende, innovatieve ondernemingen in China, de beste kredietonderneming, de eerste partij van kwaliteitsbewaking van de eretitel van de kredietaa onderneming.

 

Contactgegevens
SINOTRUK INTERNATIONAL CO., LTD.

Contactpersoon: Mr. Aaron White

Tel.: +86-13210598479

Fax: 86-531-85865823

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Semi Aanhangwagenvrachtwagen

Van de LEIDENE van de de Vrachtwagen Semi Vrachtwagen Lamp Semi Aanhangwagen de Tractor Normale Opschorting

De hydraulische Vrachtwagen van de de Aanhangwagenstortplaats van de Cilinderkipper Semi voor 20 Voet of 40 Voet Container

De grote Capaciteits van de Diesel Semi van de de Tankervrachtwagen Aanhangwagenbrandstof Tri - As 50 - 80 Ton

Semi Flatbed Aanhangwagens Gekoeld het Koolstofstaal van het Vervoervoertuig/Mn-Staalmateriaal

Tractorvrachtwagen

336HP 10 van LHD 6 X 4 van de de Vrachtwagenhw76 Cabine van de Wielenhowo Tractor Enige de Ligplaatsveiligheid

Hoofdvrachtwagenaanhangwagen LHD 6X4 Euro2 336HP met twee ligplaats ZZ4257N3247N1B

Grote de Tractorvrachtwagen SINOTRUK HOWO RHD 4X2 Euro2 290HP van de Ladingscapaciteit

Tractorvrachtwagen SINOTRUK HOWO LHD 6X4 Euro2 336HP twee ligplaats ZZ4257N3241V

De Vrachtwagen van de kippersstortplaats

De Voorzijde die van de de Stortplaatsvrachtwagen A7 van SINOTRUK HOWO Hydraulisch Systeem opheffen 30 - 40 Ton van RHD 6X4

Vrachtwagen van de de Kippersstortplaats van HOWO SINOTRUK de Commerciële met Hoge Ladingscapaciteit

De Vrachtwagen van de kippersstortplaats SINOTRUK HOWO 25tons 371HP 10wheels LHD 10-25CBM ZZ3257N3847A

Oranje de Stortplaatsvrachtwagen 371 HP 12 van Sinotruk Howo Capaciteit van de Wielenlhd de Hoge Lading

Vraag een offerte aan

E-Mail | Sitemap

Privacybeleid | China Goed Kwaliteit Ladingsvrachtwagen Leverancier. © 2016 - 2023 sinotruk-international.com. All Rights Reserved.